В Донбасс или милицию? Послевоенные Мечты

1. В Донбасс или милицию? Послевоенные Мечты
  Давид   Залимановский
Одна жопастенька дивчына
Шо называлась Украина
Колысь маленькою була.
Вид Канева та до Полтавы
Вид неи скризь котылась слава-
Робыла, Йила та й пыла.

И повногруда,пряцьовыта
И за гулянкы ще нэ быта,
Плела кылымы,выщыванкы,
З коханным зустричала ранкы,
Пасла корив,овець ганяла
Жыла и горечка нэ знала.

Така ужэ жиноча доля-
Пичь в запичку, дилянка в поли,
Садочок з вышнямы у квитах,
Весилля,щастя наше-диты.

Колыска коныком вряд з лижком
Макытря,и з водою дижка
Чого ще треба жыть бэз горя?
Нихто нэ ждэ погоду з моря...


Рецензии