вся миль согласных англска языка

ўся міль согласных англска яzыка
ўся сладь его чарующіх діфтонгоў
ўсе трік ігра небрежна і лоўка
ўсе плод іzкаzоў малых і огромных

ткан іz ошіб i сам ошіба ўесь
сўяzь слоў zабыў клад слоў полня латінью
кда б ся ты zнал утратіл бы ўсю спесь
к самскріту на поклон сбежал бы ў iндю

iлi сюда кде чуден ін самскріт
моіх стіхоў о беzдне і о рае
от края беzдны і до рая края
раzліт


Рецензии