Вам двадцять рокiв Джерела!

Чи чули ви,як гурт співає ДЖЕРЕЛА,
раділо мабудь серце ваше та душа,
дівчата голосисті наче  солов'ї,
вони мов   соловейки рідної землі.
Лунають їх пісні про щастя,та лелечу долю,
про вербу ,та дівчину чорноброву ,
і про країну ,про кохання , про  калину ,
про мати ,тата, вареники,  родину .
Пісні їх зігрівають всіх нас в свято ,
заходять  в світлодарську кожну хату ,
репертуар Джерел украінський богатий,
бо колектив у них і творчий і завзятий .
Талановиті  та красуні всі від Бога ,
вже двадцать років у Палацового порога .
Були в сусідних селищах  ,містах ,
та на великий Львівскій сцені у гостях ,
призи одержували, брали місця  високі ,
були затребовані усі двадцать років .
Вже підростають молоденькі джерельця,
струмкі нові польються  весельца ,
вже підростають діточки та внуки,
співають з мамами  лунають  звуки .
Сьогодні вас вітаєм Джерела !!!
Бажаємо вам щастя та добра,
нових бажаємо пісенних вам ідей,
Та оплесків вам щирих від людей ,
в оселях ваших ,щоб в віконнце ,
завжди світило яскраве  сонце .
Бажаємо ,щоб  співали нам завжди,
хоча на дворі сніг ,або дощі,
концертів ваших будемо чекати ,
о зустрічі мріяти , Бога благати.
Нехай прийде мир в Украіну ,
виж прославляйте украинськую родину.
Джерела ,ах Джерела ,Джерельця,
запали в наші душі  та серця.


Рецензии