Аксiологiя правових аномалiй

В чому суть правових аномалій? В тому, що у випадку тенденцій у посиленні їх проявлення, вони набувають статусу повноцінних елементів права, її системи. Є інструментами права. Отже – вони є нормою, вмонтованим правилом поведінки у правове регулювання. Ось чому слід досліджувати правові аномалії, приділяючи увагу ризикам, конфліктам, безпеці. БО виникає можливість прогнозу їх розвитку. Для практики, для доказування – цей досвід має колосальне значення, навантаження, адже з’являється причина пояснення природи людини, її рефлексії, методологія права доповнюється по суті новим підходом, прийомом… (с)


Ярослав М. АМ 0:05, 12.08.2020р.


Рецензии