Стоять чудови дни

Таки стоять чудові дні!
Сонце будить зранку місто
Чутно, десь у долині
Півень ранішню заводить пісню...

Небо чисте, ні хмаринки
Мабуть буде спека
Ще в тумані сплять будинки
Пролетів лелека...

Ось на поле опустився
Ходить так поважно
Щось шукає він поїсти
Дивиться уважно...

А навколо після ночі
Шум дерев в садку не чути
Вчора вітер їх "до схочу"
Мав нагоду так гульнути...

Розійшовся вітер різко
Не давав спокою він
Нахиляв дерева низько
Аж до самої землі...

А сьогодні з ранку тихо
На роботу всі спішать
До кінця підходить літо
Швидко щось і дні летять...

Не вернути ті часи
Не пройти назад ті кроки
Так, ось... сумно на душі
Що минають швидко роки...

То ж здоров'я зичу всім!
І хай буде з вами спокій!


Рецензии
Ярко, образно, замечательно, Людмила, мне понравилось!

Жюр22   04.08.2021 13:34     Заявить о нарушении
Юрий, большое спасибо!

Людмила Савицкая 2   05.08.2021 08:39   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.