Вже серпень, прохолодна нiч

Вже серпень прохолодна ніч
З вікном відкритим легше спиться
Це взимку холод інша річ
Там навпаки тепло нам сниться

А ти, десь за північ «Бай, бай»
Фейсбучним друзям тихо скажеш
Але на ліжку сівши край
Годин до чотирьох не ляжеш

І засинаючи, чомусь
Дитинство радісне згадаєш
Напевно, заздрячи комусь
Хто має все, а ти не маєш

На хвилі мрій ти і заснеш
Провалишся кудись до ранку
Пішовши з інтернет мереж
Де весь давно вже до останку.

А вранці знову лайк і пост
Хештеги, меми, посилання
Колись співали: - "Мир не прост"
Це нам з минулого послання

.#вжесерпеньпрохолоднаніч
#сучаснаукраїнськапоезія
#дитинстворадіснезгадаєш


Рецензии