Молодiсть

Вдивлявся тихо в ніжну даль,
Я бачив молодість,
У різнотрав’ї запашних бажань,
Вона вдавалась, дихала, цвіла,
Стежинками душі – вела,
І надихала, й обіймала,
Вона була…

(Ярослав М., РМ/19:28, 24.07.2020р.)


Рецензии