На ринок в Богуслав...

В старому місті Богуславі
Дороги сходяться в одну
Не ради вам скажу забави
В любу погоду, в дощ, чи то в ясну ...

З усіх боків в базарний день
На ринок все ж, хоч раз в неділю
Багато сходиться сюди людей
Потратити тут  вміло копійчину ...

Тут ні проїхати і не пройти
Народу стільки, що і не кажіть!
Та з ранку більшисть торгаші...
Ждуть покупців і  вже  товар лежить...

Щоб прикупити все що треба
Бо в кожного тут є своя потреба:
Сім*ю свою прогодувати...
То вміти треба тут збазароватись!

І що тільки на цьому ринку і немає!
Все що потрибно, той собі придбає...
Комусь м'ясця, сальця, ковбас навалом
Торгують так, щоб не віддати даром...

Стоїть за хлібом черга і за овочами
Куди не глянь, буває і не розійтись
Так жваво покупці торгуючись з бабами,
З ціною з ними все ж спішать зійтись

Багато хто городину несуть на продаж
Молочних там продуктів є сповна
Бо заробити теж їм якось треба,
Щоб копійчина на прожиття була...

Скажу відверто та пора така настала
На ринку все придбати можно, що завгодно,
Та тільки тіх грошей не вистачає...
Бо жити треба і не знаєш яка жде негода...

Кому робити нічого, то він іде за просто так
Любуючись красою міста, це ж не аби як!
Зустрити там знайомих і новини взнати
Та й відповидно, себе показати!

То приїзжайте ви до нас у Богуслав!
Не пожалкуєте, побачите чудове місто!
Тут гарно і краси ніде такої більш нема!
Та й за одне, придбаете на ринку те, що вам потрибно!


Рецензии
Наверное и правда такого места, больше ни где нет, Людмила!
(грешно, мне б было здесь не разобраться) Замечательно написано!
А фото(смеялась от души).
Вдохновения, и побольше тёплых денёчков !
С теплом.

Углинская.

Елена Углинская   23.09.2020 02:31     Заявить о нарушении
В маленьком городке все дороги ведут на рынок...
Леночка, спасибо за прочтение и отзыв!
Доброй осени, тебе!
С уважением,

Людмила Савицкая 2   23.09.2020 11:24   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.