Дзвiночок

Тихенький день. Тихенький день.
Дзвіночок спить і ні телень.
Але вітрець його гойдне
І дзвін чарівний з нього йде.

Його почує ліс і луг,
І птахи й звірі, що навкруг.
Можливо, й ти спинись на мить.
Й почуй як літом він бринить.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
13.07.2020
16:34
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.


Рецензии