Осенняя печаль укр

Осінній сум... Багряний лист.
Дощ моросить. Зів'ялі луки..
Пора чудес... Іконопис
малює зустрічі й розлуки.

Моїх років звенить ланцюг.
Та кандали легкі і рідні.
Із них я викувала плуг,
що  переорює всі злидні.

І вже по осені про них
не згадую - багато честі.
Посеред радісних років
на  одинокім перехресті

стою і тішусь, як дитя,
що раде усьому новому.
Буяє навкруги життя...
І я ще в ньому...я ще в ньому...

12липня 2020 р


Рецензии