Роздуми

Роздуми.

Не дають мені заснути -
Роздуми тяжкії,
Мабуть, треба свої мрії -
Надовго забути...

Бо не можу я не бачить,
Не можу не думать,
Як в безвиході та сумі -
Нарід стогне й плаче...

Про країну, що багата,
А люди живуть в злиднях,
Коли просвіту не видно,
Й треба виживати...
 
10-07-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии