Коли насниться море

Коли насниться море - ти поклич.
Коли захочеш хвилі попід небом,
коли без мене неможлива ніч -
поклич мене, і я прийду до тебе.
Я буду наче тіні і туман,
розлитий аквареллю над водою.
Якщо навколо темрява німа -
поклич мене, і я піду з тобою.
Коли тобі насниться сивий дим,
і все навколо болісно холоне,
поклич мене - і я прийду сюди,
і море принесу тобі в долонях.
Ми будемо з тобою віч-на-віч.
Я буду тиха, як вода прозора.
Коли насниться море - ти поклич.
Бо я і є твоє глибоке море...


Рецензии
Заберу и это на озвучку,. Спасибо Алена, за стихи ))

Сергей Городинец   14.09.2021 19:59     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.