Не кохана не коханка

Не кохана і не коханка.
Не для тебе у біле вбрана.
Не зустріну твого світанку.
Не піду у твої тумани.
Не до тебе назустріч вийшла.
Не клянуся тобі довіку.
Не тобою вночі я грішна,
хоч і згодна на гріх великий.
Не тобою сьогодні п'яна,
як вином із моєї вишні.
Не з тобою почнеться ранок.
Не тебе береже Всевишній.
Не тобі я намрію диво
до тривожного щему в грудях.
Не з тобою мені, щасливій,
цілувати до болю губи.
Не від тебе моя спокута.
Не для тебе волосся русе.
Не солодка твоя отрута,
від якої зомліти мусиш.
І не наші ліси багряні.
І не наші зійшлися ріки...
Не коханка, і не кохана,
хоч і згодна на гріх великий.


Рецензии
ой, йой )) Все сразу не озвучу.. но в коллекцию заберу.. всему свое время )) Спасибо

Сергей Городинец   14.09.2021 20:02     Заявить о нарушении