Ангели-люди

Ось Ангели-люди у білих халатах,
Рятують життя у лікарнях щораз,
Різниця у часі і пам’ятних датах,
Їм Господом даний рятунку наказ.
Я дякую людям у білих халатах,
Це Ангели наші ось тут на землі,
Бо хворі лежать в лікарняних палатах,
І радість несуть всім на білім крилі.

ПРИСПІВ

Мій, Ангеле, Ангеле-лікарю,
Вклоняюсь тобі до землі,
Під вашою й Бога опікою
Бувають дива чималі.
Мій, Ангеле, Ангеле-лікарю,
Ви – Ангели, тільки без крил,
З душею безмежно-великою,
Додаєте надії і сил.

Ці Ангели-люди у білих халатах
Чаклують над хворими вдень і вночі,
Про це треба кожному з нас пам’ятати -
У них особливі до щастя ключі.
У Ангелів цих серце дуже велике,
Не можна його порівняти ні з чим,
Далеко не кожен буть Ангелом звикне,
Для цього у кожного безліч причин.

ПРИСПІВ

13.06.2020 р.


Рецензии