Дивосвiт

Нема нічого дивного у тому,
Щоб папороть збирати уночі.
Виходячи тихесенько із дому,
До лісу йти - там від душі ключі…
Летіти серцем до палкого щастя,
Примхливого, як папороті цвіт.
Перев’язавши стрічкою зап’ястя,
Дізнатися, де сходить дивосвіт…
Піти на край землі за своїм милим,
А, може, навіть, і за край землі -
Там квітне неба кришталевий килим…
Печалі ж загубилися в імлі!


Рецензии
На это произведение написано 38 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.