Журналiстам

З Днем журналістики вітаю, любі друзі,
Що побажать у час цей нелегкий?
Робота, як життя, на злітній смузі…
Політ бува холодний і вогкий.

Та гострого пера не буду я бажати –
Життя його загострює само.
Я від душі вас хочу привітати,
Господь вас посадив за це кермо.

Вам долею дано про все писати,
І кожне слово, кожна думка, штрих –
Чеканити чеканку, карбувати,
Щоб голос журналіста в вас не стих.

Перо в руках, як скальпель у хірурга:
Неточний рух – і не минуть біди,
Тоді канва вже є для драматурга,
Бо всюди залишаються сліди.

Тому пишіть, перо легким хай буде,
Нехай несе в омріяні світи,
Фортуна хай прямує з вами всюди,
До бажаних висот з пером своїм прийти.

06.06.2020 р.


Рецензии