Ти здавалася такою

Опустилась із повік,
Як ропа, мікстура болю.
Тихий шепіт був як крик -
Ти здавалася такою.

Ти, здавалось, мовчки все
Перетравлюєш ночами -
Це неспокій в світ несе
За прикритими очами.

Не змикаєш їх вночі,
Не позбувшися вологи.
Це нічні жахіття чи
Ще не спиться від тривоги,

Бо приречено біжиш,
Чи чогось чекаєш досі?
Сподіваюсь, добре спиш,
І це все мені здалося.


Рецензии