пакет с пустотой

***
деревенская улица
с ветром куда-то идут
прошлогодние листья

village street
go somewhere with the wind
last year's leaves


***
сережки вербы –
ветер с собой забирает
пакет с пустотой

willow earrings -
the wind takes with it
plastic bag with emptiness


***
брошенная деревня
под весенним дождем
лает собака

abandoned village
in the spring rain
dog barks


***
кафе на углу
на кончике языка
цветущие вишни

cafe on the corner
at the tip of the tongue
cherry blossoms


***
бомж в переходе –
бумажный стаканчик
со следами помады

homeless in underpass –
paper cup
with traces of lipstick


Рецензии