Весна

«Весна» - яке чарівне слово!
Весна, мов дівчина в вінку.
Її, бентежно-барвінкову.
Люблю веселу й гомінку.

Весною я завжди милуюсь,
Красою ненечки-землі.
Її чарівності радію і дивуюсь,
Вдихаю запах чорно ріллі.

Серед величної природи,
Весна лікує нас усіх.
Від серця відганя тривоги,
Вселяє радощі і сміх.

Не буду в цій порі байдуже
Дивитись світові у очі,
Нехай весняна радість серця
Теплом й любов’ю захлюпоче…

12 квітня 2000 – 12 травня 2020


Рецензии