Бiльше за всiх

Більше за всіх про усьпіх дітей,
Радіє одна тільки мама,
Дітям найкращих в світі ідей,
Дарує любима сама.
....
Приспів:
В  школу за руку було колись,
Водила  тебе  тільки мама,
Любить  в душі за неї молись,
Богом дана ніжна дама.
....
Чекала додому ти не спіткнись,
Бажала  тебі тільки мама,
Усьпіх в житі ростила колись,
Найкраща любима сама.
....
Долю в житті назавжди колись,
Молила тобі тільки мама,
Трудно було сказала  держись,
Зникала в житті темна пляма.
....
Тобі і всім мамам присвячую.


Рецензии