Нинди уйлар керэ сезгэ?

Нинди уйлар керэ сезгэ
Заманасы узгэргэч
Яшь чактагы мэктэп еллар
Бер сизмиче дэ узгач

Нинди уйлар керэ сезгэ.
Илле биш яштэн арткач
Жэйге тоннэр, тан атканда
Кызлар озатмый кайткач.

Нинди уйлар керэ сезгэ
Кон буе ойдэ ятып
Эштэн арып кайтмаганда
Печэн остендэ арып.

Нинди уйлар керэ сезгэ
Ак чэчлэренне тарап
Козге яннарына басып
Уз сюрэтенэ карап.

Нинди уйлар кермэсэдэ
Аклы булсыннар алар
Ходай исэнлеген биреп
Шатландырсын балалар


Рецензии