Твой Род-твоя защита!

Ми мріємо про дивний час в майбутне,
Про краєвиди гарні і думки,
Про те,що нас кохають незабутньо,
Про те,щоб довго прожили батьки.
І в кожного всі мрії дуже схожі,
І в кожного безкрайні почуття.
І кожен з нас йде по своїй дорозі,
Але у кожного свій ритм сердцебиття.
По волі часу кожен йде окремо,
Свій шлях складає з думок і пісень.
Тому,гадаю, зерна знаннь зберемо
Засіємо,щоб їх збирати знов.
І наші пращури від щастя посміхнуться
І допоможуть кожному в шляху.
На наше покоління подивляться
І зможуть провести крізь дим страху.

Твой Род-твоя защита!


Рецензии