195

На перехресті зустрілись ми з нею
І ніби на вигляд була це вона
В пам'яті виник флешбек - тест-картинка
Змінилася в тебе одна лиш спина

Ти вибрала роль вовчиці
В шкурі овечій
Хід небезпечний
Знаєш, скільки хижачок знайшли свій кінець
Примірявши шкуру-світогляд овець

Гра
Колись
Повинна
Закінчитись
Молись
Щоб мати
Право на реплей
Я не можу не бачити
Відсутності блиску у твоїх очах
Десь у минулому вчинок неправильний
Зірка погасла, лишилась трава

Ти вибрала роль вовчиці
В шкурі овечій
Хід небезпечний
Знаєш, скільки хижачок знайшли свій кінець
Примірявши шкуру-світогляд овець


Рецензии