Я цябе спытала

Я цябе спытала:
Няўжо табе усё мала?
Малая часу, мала дбанняў
Твой адказ: шмат мне пытанняў!

Я магу чуць тэлефоны
І трываць твае кароны.
Носіш іх ня першы раз,
Чуеш ты жаночы смак.

Навошта мне гэта трываць,
Я хачу шчаслівай стаць.
Кожны хоча цяпла і ласкі,
Не насіць ніякай маскі


Рецензии