Крама

У вочы сонца, у твар - вецер,
Бяжыць хлопец, яму - верце!
Маўчаць хопіць, стагнаць хопіць:
Бяжы, хлопец, ляці, хлопец.

Хутчэй, чуеш? Жыццё - куля!
Збірай словы, нясі ў поле,
Бо там змены вятры дзьмулі,
Прасі ў Бога дажджу волі.

Бяжаць - добра, сядзець - блага,
Ляжаць - гэта зусім дрэнна.
Нясі колер свайго сцягу,
Шануй змалку свае гены.

Крышы ў друзгі муроў цэглу,
Знайдзі месца, будуй заўтра!
Ці шмат гэткіх хлапцоў злегла?
Бяжы, хлопец, бо ёсць праўда.

(Ігару Варашкевічу)

03.08.2019
Calafell,
Catalunya


Рецензии
Вось гэта крута) Гурт Крама фарэва)))

Олег Рычихин   13.04.2020 10:06     Заявить о нарушении