Iсус Христос був на хрестi розп ятий,

Ісус Христос був на хресті розп’ятий,
Помер на нім за всі наші гріхи,
Життя своє мусів Ісус віддати,
Бо стали ми на грішнії шляхи.

Свого життя не шкодував спаситель,
Всю людство він хотів так врятувать,
Бо волю мав таку наш Вседержитель,
Ми будемо Ісуса прославлять.

На свою смерть ішов Ісус свідомо,
Про це каже писання від Луки,
І хрест прийшлось нести йому самому,
А на Голгофу з каменю стежки.

Не раз він падав й знову підіймався,
Наші гріхи валили до землі,
А під хрестом жалем він заливався,
Ісус терпів знущання чималі.

Ісус Христос за нас терпів всі муки,
Ми маємо про це всі пам’ятать.
Прибили ноги цвяхами і руки,
Й прийшлось Христу за нас так помирать.

11.11.2019 р


Рецензии