отакi моi дiла

я родилась для гріха

хахаха

і сама собі рішила
що достойно я грішила...


не грішити в грішнім світі
 в нас немає сили...бо грішити ми любили...
життя своє вже прожила
гріхів стільки нажила...

чоловіка я любила
діток кучу народила

їм  що мала роздала...
життя достойно прожила
і до  старості вже  дожила...


а життя вмістилось в строчку
народилась прожила народила синів дочок
свою любов їм віддала...
отакі мої діла....


Рецензии
Правдиво,великолепно,точно.

Забина   12.12.2019 15:56     Заявить о нарушении