Освободись от зла

Звільнись від зла

Чи є, насправді, в світі Демон Зла?
Його в тобі частенько відчуваю.
Якби могла спасти тебе – спасла б,
Та, як мені зробити це – не знаю.

Навіщо душу Демону відкрив,
Неначе той прийшов до тебе в гості?
Це він тебе підбурює на крик,
Він винуватець крику твого й злості!

Ти сам себе зненавидів за це,
Та вже не можеш зло в собі збороти,
Бо Демон Зла вже став тобі взірцем,
Ти вже без нього не відкриєш рота!

Це він вже сплутав всі твої думки,
Бо гадиною вліз тобі до серця,
Тому і шлях твій, як тягар важкий,
Тому й невдача над тобою в'ється.

Звільнитися від зла – нелегко, так.
Навчитися прощати, то – турбота.
Та щастя лиш тоді відчуєш смак,
Коли себе зумієш побороти!
               
Травень 2018 р.


Рецензии