Як в кiно-песня-детская-

* Звертайтеся за нотами.

Музика Миколи Ведмедері.

Сидить моя красуня
за партою навскіс.
Підхожу я до неї
немовби я маркіз.
Характер у малої
складний, ото й воно.
Галантно пропоную
їй дружбу. Як в кіно.

Мала підняла очі
і здійняла пожар.
Мене то лихоманить -
то кинуло у жар.
А далі зрозумів я
умить - що це мій день!..
Тепер я друг малої
сьогодні і щодень!

Листопад 2019


Рецензии