Залишiть

Журавлі у вирій вже летять,
Беруть з собою теж наші роки.
Років нізащо не повернуть нам назад,
Які протоптують життєвії стежки.

Журавлі навесні прилетять,
Але років назад нам не повернуть,
Й гаї зелені знов загомонять,
Ну  а роки на захід тоді звернуть.

Журавлі загублять всі роки.
Де загубили, нам  цього не скажуть,
А може їх вернуть  нам, навпаки.
Й роки на скроні сивиною ляжуть.

Журавлі, роки прошу, лишіть,
Летіть без них у вирій й повертайте,
Забрать моїх років ви не спішіть,
Років моїх прошу вас, не займайте.

28.10.2019 р.


Рецензии