Розмаiття ночi

Вечір ліг спочити на калині,
Ніч йому на зміну вже прийшла,
Коники ще грають у долині,
Місячна дорога пролягла.

Верби заколисує десь вітер,
Зорі вже купаються в ставу,
На спочинок полягали квіти,
Впали срібні роси на траву.

Соловейко в лузі нам співає,
Стара верба над ставом все рипить,
Місяць із-за хмари виглядає,
Пень старий про себе бубонить.

У саду закоханая пара,
До берега прив’язані човни,
Горять яскраво всі нічні стожари
І розмовляють з вітром ясени.

13.11.2019 р.


Рецензии