Fame of Myself, to justify, by Emily Dickinson

Себя хвалить, раз все молчат -
любым другим хлопкам
излишним быть, где без нужды
воскурен фимиам...

Себя хвалить, раз горсть похвал,
хоть назовусь "творцом" -
не с этой честью быть в чести,
с тщеславия венцом...




********************************************
Fame of Myself, to justify, by Emily Dickinson

Fame of Myself, to justify,          
All other Plaudit be               
Superfluous -- An Incense            
Beyond Necessity --               

Fame of Myself to lack -- Although   
My Name be else Supreme --            
This were an Honor honorless --      
A futile Diadem --               


Рецензии