Мистеру С

Містеру С.

Як м'ясо тіло продавати
вже пропонуєш ти мені…
А, як же хочеться кохати,
і у гріховному вогні

горіти тілом і душею,
кохані цілувать вуста!
Я не була тоді твоєю,
хоч як ти ніжно пригортав,

хоч, цілував мої ти груди
і в скроні била тобі кров!
Твоєю я, пробач, не буду.
То не кохання, не любов, -

то тіла грішного лиш похіть.
З тобою зовсім ми чужі.
Тож, зрозумій мене хоч трохи,
що на крутому віражі

мене ти обминути маєш.
Усе в минулому тепер.
Адже ти зовсім не кохаєш, -
то спогади ще час не стер!
               
Квітень 2017.


Рецензии