Безрассудному ухажёру

Нерозважному залицяльнику

Ох, не мороч голівоньку мені, -
я вже, на жаль, давно не в тому віці -
як пташка не літаю я вві сні!
І байдуже, що місяць круглолиций

так безсоромно дивиться в вікно, -
не звабиш ти, тим паче – без кохання.
Тож, залицяння ти облиш брутальні, -
мене не втопиш на гріховне дно.

Зменш оберти і трішки охолонь,
бо слів твоїх мене дратує злива!
Я можу бути лише з тим щаслива,
хто серце моє візьме у полон!
               
Березень 2018.


Рецензии