Золотом осiнь, час для натхнення

Золотом осінь, час для натхнення,
Думи й донині плекають святЕ.
Наш візерунок - дивне сплетіння,
Осінь мінлива, дощ, кофе латЕ.

Цукор за смаком та губи смачніші,
Очі коханої щастям блищать.
Ми наперед знамо, що нас потішить
Навіть якщо відчуття наші сплять. 

Ой, моя люба, не треба стидатись,
Нам те що втрачено треба верта.
Разом, в обіймах, смачно кохатись.
Ти ж пам'ятаєш, що разом ми рать.
 
Осінь, дива, знову ми закохалися,
Золотом лист, вітер ледь колиха.
Ти для мене, так віднині це сталося
Муза і сенс та й натхнення в віршах.


Рецензии