нав1жена я

Я люблю тебе, люблю. Навіжена я.
Зачарована немов, заворожена.
Я люблю тебе до болю скаженого,
наче листя вересневе, стривожена.
Я люблю тебе, люблю. Божеволію.
В цьому місті із ранковою кавою.
І любов моя мене поневолила,
наче вроджена вона від лукавого.
Поневолила мене - не пручаюся.
Заховалася за стіну муровану.
Чую, янголи вночі сперечаються,
чи надовго я тобою таврована.
Я люблю тебе, люблю. Наче інша я.
І любов моя - без плаття і сорому.
Зацілована тобою і тишею,
Божеволію в тумані прозорому....


Рецензии