Урок географii

* Подарок преподавателям географии
  учебных заведений Закарпатья.
  Гениальное - как всё от меня.


Кожний день у школі нам
в невідоме крок.
Ось і географії
матимем урок.
Знову континентами
подорож й уплав.
Хай куди – доправить нас
мрії пароплав.

Повезло на вчителя
ой неабияк.
Мапи зацікавили
навіть забіяк…
Чари педагогіки.
Сяйво у очах.
Буде географія
снитись по ночах…

Ну а поки - сонячний
меле-сіє млин
кращі географії
сорок п’ять хвилин.
У вікні за обрієм
тануть журавлі.
А ми знаєм азимут
школи на землі!..

Липень 2019


Рецензии