A wild Blue sky abreast of Winds by Emily Dickinso

Разгул небес, с ветрами в ряд,
что шли грозой... Закат,
не склонный к миру, Солнцу ль был,
сутул при злате врат?..
Столь с высшим дружествен конфликт,
сильна добром душа,
что лично мне оплакать их
высокомерный шаг...





*********************************
A wild Blue sky abreast of Winds by Emily Dickinson

A wild Blue sky abreast of Winds         
That threatened it -- did run            
And crouched behind his Yellow Door      
Was the defiant sun --               
Some conflict with those upper friends   
So genial in the main               
That we deplore peculiarly               
Their arrogant campaign --               


Рецензии