80-летию полковника Рахмонова Абдували. На таджикс

БА МУНОСИБАТИ 80-СОЛАГИИ
АБДУВАЛИ РАХМОНОВ
-  собиќадори ВКД,
полковники мустаъфии милитсия.

Афсареро дўстон генерал гўён
Бо эhтиром дар Ашт мебарандаш ном,
Душанбею Конибодому Хуjанд
Уро  hамехонанд бовафо фарзанд.
Ворисонаш низ чун вай афсаранд,
Ахд ки намуданд, вафо  мебаранд,
Лозим гар шавад, ќарзи фарзандї
Иjро мекунанд бо сарбаландї!
РАХМОНПУР  ин сарhангро бошад насаб,
В – ин мувашшаhро зодрўзаш гашт сабаб.


 


Рецензии