past perfect

Tangled bloodlines
Fine faded tapestries
Masterworks mistakes

Darling dancing among so many
Grey stones
Storied frills of waves

Faraways filmed and flattened
Between lines
Details

Delicate and crude
Silent animals
Sharing days

Of unspeakable

Understanding


Рецензии