A full fed Rose on meals of Tint by Emily Dickinso

Насыщен цветом розы сок -
Обедом для пчелы -
И смертность яркую всему
Теченье дня сулит...
В утрате - жизни полнота,
Собою чтима тут
До примиренья с невесть чем,
Где больше нас не чтут...




********************************
A full fed Rose on meals of Tint by Emily Dickinson

A full fed Rose on meals of Tint   
A Dinner for a Bee               
In process of the Noon became -   
Each bright Mortality             
The Forfeit is of Creature fair   
Itself, adored before            
Submitting for our unknown sake   
To be esteemed no more --         


Рецензии