Тиха укра нська н ч

Як же хочеться Вам розказати,
Яка  тиха  Українська  ніч.
Ти  сідаєш біля  рідної  хати,
Остаєшся із нею віч - на -віч.

Ти милуєшся  небом, зірками,
Вспоминаєш  дитинство  своє.
І обличчя  закриваєш  руками,
Бо солона сльоза ріже око твоє.

Ти замріяно  сидиш  біля хати,
Свіжий  вітер  б'є  у  висок.
Вспоминаєш із болем стару матір,
Сто минут і сто в сердці думок.

А  десь  тихо шепочуть дерева,
І  читають  твої  всі  думки.
Гріє  рани  на  сердці  тривога
І  Надію  вселяє  залюбки.

Як же  можно  село не любити,
Ніч  повільно  торкалась  землі.
Із доріг тут  же ниточка  звита,
Заливні  тут  живуть  солов'і!!!


Рецензии