Прощання мить

Прощання мить ,мить  цього розставання,
Хотілось  її трішки відтягнуть.
Слова , обійми ,дяка  і зізнання
Між зустріччю  й  прощанням завжди йдуть.

Збігли роки , немов єдина днина,
Минув  той час і  дітки підросли.
Прийшли батьки і кожная дитина,
Щоб дяку  й шану всім вам віддали.

Бігли роки  і ми не помічали,
Що діти наші виросли ось так,
Та з першої хвилини ми всі знали,
Що наші діти у надійних тут руках.

Дивлюсь на них й повірити не можу,
Що це не крихітні ті пуп’янки малі.
Вміють багато що, багато чого можуть,
Й отримане все тут  несуть , мов на  крилі.

Та мить ось ця – хвилююча  для мене,
Вона така для кожного із нас.
А час біжить й з садочка вже полинуть
Ці красені  й красуні  в перший клас.

Ми вдячні вам за всю вашу турботу,
За все  тепло, що гріло діток  й нас.
Цінуєм високо  ми всю вашу роботу,
Але прощатись вже надходить час.

Ми вдячні вам за першії стежини,
Які протоптували з  дітками до знань.
Знання збирали разом , мов крупини,
Й за це сьогодні наша дяка   й дань.

Ви нашим діткам виховання дали,
Вкладали в них культуру  й етикет,
Слова подяки промовлять навчали,
І був  у цього власний ваш секрет.

Ми вдячні вам за ранки  і за свята,
За всі заняття , які  в них  були.
Душа у всіх вас добра  і багата,
І наших сподівань не підвели.

Ви нашим діткам смачно готували,
І піклувались завжди ви про них,
Де  треба, там допомагали,
Й любили  ,наче  рідних , мов  своїх.

Старались наших діток розуміти,
Назустріч діткам й нам ви завжди йшли.
Не завжди спать хотіли й щось робити,
Але на компроміс ви  з ними йшли.

Ми вдячні вам за все , що ви зробили,
Що були з нами  разом всі роки.
За те , що наших діток ви любили.
Напишемо , мабуть , про це книжки.

Всі наші дітки з вами ,  мов курчата,
А ви ,неначе квочки біля них.
Ви вміли їх привітно зустрічати,
І до всього додати якийсь штрих.

Та час пройшов , і всі повиростали,
Тепер красуні  й красені  ось тут,
Немов на подіум сюди прийшли і стали,
Й так по сходинках далі підростуть.

То ж ще раз вам від нас  людське спасибі,
Низький уклін  й подяка за усе.
Якби не в школу - буть  з вами ще могли би,
Бо людяність й любов понад усе.

20.05.2019 р.


Рецензии