Раннiй свiтанок, радiсний ранок- весна

Ранній світанок, радісний ранок- весна
Теплі куртки більше нам одягати не треба
Ти посміхаєшся, посмішка твоя, ясна
Так я не хочу  тебе відпускати від себе
Поруч з тобою життя вже не просто роки,
Схожі які в невідомість на стримані кроки
Не відпущу я ніколи твоєї руки
Разом нам легше даються життєві уроки

Якщо ти поруч, у мене є настрій і сила,
Якщо один, мені завжди ще трішечки треба
Крапля кохання в голосі твоєму, мила
Щоб долетіти до самого сьомого неба

Швидко проносяться радості, ти збережи
В пам'яті все найдорожчі події
Важко прожити життя без любові в душі
Гірше, напевно, прожити лише без надії
Ранній світанок, ти спиш, а мені не до сну
Я вже любити тебе поспішаю
Тільки з тобою хочу зустрічати весну
Я, десь в душі, до твоєї душі вирушаю


Рецензии