Кара-Кум

Я була з ним удвох на березі моря Азовського
Сонце ніжно втручалось в кохання, що нас захопило зненацька
Було дуже спекотно на вулиці, тридцять чи тридцять п`ять градусів
І хотілось у тінь заховатись, щоб знову холодного морсу напитись
Він був поряд, хлопчина, з яким досхочу цілувались,
Забуваючи майже про все, і буденність принаймні не в тему
Це, як спалах, вогонь. Я, як кішка в нього закохалась
Він для мене єдиний. Молодий, вродливий та добрий
А в повітрі п`янкий аромат літніх трав
Квіти, що дарував він мені, неповторні, цілющі, знайомі
Ми удвох наминали за обидві щоки Кара-Кум
Ті цукерки, які лиш батьки насипали в дитячі долоні
Так спокійно, захищено, коли він мене обіймає
І немає різниці, якщо він молодше за мене
Я його відчуваю всім серцем, і дуже кохаю
Хай ніяке у світі кохання осудам не підлягає

11.04.2019


Рецензии