Тренер

Легка атлетика, від спорту невід’ємна,
Єднає він всіх жителів планети,
Людину він гартує і дух її зміцняє,
Спорт мужньою, завжди людину робить.

Займайтесь спортом, будете здорові,
І лікарі вам зовсім не потрібні,
Бігайте, стрибайте, плавайте, штангу підіймайте,
Про спортивну зарядку пам’ятайте.

Медалі на змагання добувають,
Учні нашого Яцини, тому приклад,
Багато чемпіонів він підготував,
Звання почесного тренера України здобував.

У День народження ми всі його вітаємо,
Щастя, здоров`я, успіхів бажаємо,
На користь спорту працювати довгі роки,
Від старості втікати спортивним кроком.


Рецензии