Дзеркало

Дзеркало

Його замордували таргани.
Свою красу вивчали в нім вони.
Його давно заткали павуки,
що вдовольняли мухами смаки.

Це дзеркало дивилось віч-у-віч,
а також відбивало кожну ніч
все те, про що і соромно казать –
то гарний перід, то ще кращий зад.

Приводило це дзеркало колись
у ліжко до хазяїна Аліс,
які на ранок в зазеркалля йшли
і наче тут ніколи не були.

Дивлюсь я в нього й чую голоси.
Хто юності шукав в нім, хто краси.
А також бачу хитрий усміх тих
хто зовсім був не схожтй на святих.
***


Рецензии