Хочу бути з тобою

Розтали сніги і забулися криги.
Не треба ховатись від холоду вдома
із чаєм гарячим, занурившись в книги,
вслухатися в те, що шепоче утома.

Тепер я послухаю шепіт природи,
яка цілу зиму спокійно дрімала,
відчую легенький порив прохолоди.
Тепла березневого сонця замало.

Весна надихає і лагідно в’ється
хрещеною сонцем і небом добою,
о Музо, освячена полум’ям серця,
цієї весни хочу бути з тобою.

2016


Рецензии
Музи - вони такі, завше їх хочеться, але примхливі, йой, бувають...

Юрий Лазирко   03.01.2019 23:41     Заявить о нарушении