Лаждур кундем

ЛАЖДЎР КУНДЕМ

Лаждур кундем, Олма вудем –
Шочмо-кушмо шумбел верем.
Тек нангайшыч тораш вуден,
Тыйын верч гына шолеш вурем.

Тыште эн лишыл чылажат,
Тышан мура лач чонемжат.
Адак шуэш гын шошо жап,
Чытен кертам мо толдежат?

1982 ий.


Рецензии