Конкурс! Р та. Мамо, кулькою погра м?

Мамо, кулькою пограєм?
Ти, Надійка, - оператор!
Не пізнали мене, друзі?
Ріта я, буду багата!
Втім, багатство в мене є вже -
Найщасливіша родина,
Що мене безмежно любить,
Наче я - дитя єдине!
Не єдине, втім щасливе,
Бо малу сестричку маю,
Що дає мені надію,
Любить, гріє і скучає,
Як і я за нею - дуже,
Коли в школу сама ходить,
Тож єднайся, любий друже,
І люби, не будь байдужим!

Видеоролик к стихотворению принимает участие в розыграше сертификата на бесплатное участие в тренинге "Меняющие реальность" https://youtu.be/b4j6KXw9fYg


Рецензии